Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

12 February 2024 Akrep burcu yorumu

Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor. Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz.

Aşk:

İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız.

İş:

Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Para:

Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Temkinli olmanız iyi bir şey ama bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay, kolay veremiyorsunuz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir. Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var. Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir. Sevgi temalı ilişkilerin gelişeceği bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapma niyetinde olduğunuz zamanlar olabilir. Gün içinde sizi yavaşlatacak olaylar yaşayabilirsiniz. Kişisel önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı olacaktır. Kararlarınızda daha net olabilirsiniz. Duygularınızı daha rahat ifade edebileceksiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinize göre büyük çabalar sonucu gerçekleştirdiğiniz organizasyonu sahiplenmek, etrafınızdaki bazı yakın arkadaşlarınızın gizli tepkilerini çekiyor. Karşılıklı görüşmelerde imalı sözcüklerden kaçınmalısınız. Çünkü, gerçekten araya mesafeler girebilir. Ayrıca, ayni yerde farklı spekülasyona neden olacak dedikodu mahiyetinde konuşmalardan uzak kalın.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Tuttuğunu koparan bir enerjidesiniz bugün. Özellikle kendinizle ilgili konularda her zamankinden daha ısrarcı bir haliniz olacak. Normal şartlarda istemeye çekindiğiniz şeyleri dile getirmek ve almak için uygun bir gün.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.