Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

13 February 2024 Akrep burcu yorumu

Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde.

Aşk:

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

İş:

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki dayanaksız söylentilerden bir farkı yok gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Para:

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir. Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerde beklemediğiniz bazı tesadüflere kuşkulu bakıyorsunuz. Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bu tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir. Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var. Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir. Sevgi temalı ilişkilerin gelişeceği bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal kaynaklarınız üzerinde yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak istediğiniz aktiviteler içinde girebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda başkalarından gelecek destekler, gün içinde sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerini dışarda geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Merkür'ün retrodan kurtulmasıyla kendinizi güçlü ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Yapacağınız ve planlayacağınız çok şey var. Bugün, kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz. Kazançlarınızı arttırma konusunda sezgisel bir yeteneğe sahipsiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün para meselelerinde çok fazla objektif kararlar veremeyebilirsiniz. Verdiğinizin karşılığını değer ya da kalite olarak aldığınızdan emin olun. Özellikle sabah saatlerinde ekstra dikkat. Para kaybetme riskiniz de olabilir.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.