Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

17 February 2024 Akrep burcu yorumu

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz. Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek.

Aşk:

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş:

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para:

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni tanışmalarınız içinde, sonradan sorun yaşayabileceğiniz beraberlikler var.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya kendinizi ifade biçiminiz ya da çabanız günün önemli başlıkları arasında. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili verimli girişimlerde bulunabileceğiniz zamanlar olacak. Ailenizle veya evinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Geçmişten getirdiğiniz işlerinizi sonlandırabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, rutin iş gününüzün dışına çıkmanıza neden oluyor. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Düşüncelerinizi doğru yönlendireceğiniz bir gün.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sabah evde günün planlamaları nedenli fikir alış verişleri olabilir. Herkesin fikri kendine göre doğru olunca anlaşmakta da zorlanacaksınız. Eğer kendinizinkini teyit etmek gibi bir amacınız varsa bu şekliyle zor olacak.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.