Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

20 February 2024 Akrep burcu yorumu

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

Aşk:

İlişkinin başlangıcındaki tatlı gerginlikler sizi yarı mutlu ediyor. Geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler hissediyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz, kararlarınızı geciktirmemelisiniz.

İş:

İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, sizi günübirlik stres yaşamaktan koruyacak. Yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz çok doğal.

Para:

Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz. Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Daha dingin bir tempo içine girmenizde yarar olacak. Son günlerdeki hareketlilikler sizi yıpratmış görünüyor.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sakinliğinizi korumanız ve ani tepkilerden kaçınmanız gerekiyor. Bugünlerde, evinizi veya ailenizi içine alan yenilikler veya başlangıçlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay?ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn?le ters açıda olan Ay?ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Aileye ait konular gündeminizi etkileyebilir. Babanızın işleriyle uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız planlarda sıkıntı çıkabilir. İlerleyen saatlerde işlerinizi planlamalı ve sonlandırmalısınız. Gün içinde yaşayacağınız duygusal çatışmalar sizi yaratıcı kılabilir. İletişimden kaynaklı fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir önceki yeniay gibi bu yeniay da ev ve aile hayatınıza dair bazı yenilikler sunacak size. Taşınmalar, eşya değişiklikleri, tadilatlar söz konusu olabilir. Aile içinde bazı durumlar heyecanı artırabilir. İşi ihmal etmeyin.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.