Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

23 February 2024 Akrep burcu yorumu

Bugün evinizi yada ailenizi ilgilendiren konularda çeşitli sorunlar gündeme gelebilir ve başınız biraz ağrıyabilir. Tercihen bugün daha çok geleceğe yönelik planlar yapacaksınız ancak alacağınız bazı haberlerle karamsarlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta bir yolculuğunuz var.

Aşk:

Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte ortak zevklerinizi gerçekleştirmeye yönelik zaman geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissetmeniz sorunlarınızı daha kolay aşamanızı sağlayacaktır.

İş:

İş yaşamınızda size zevk verecek faaliyetlerde bulunabileceksiniz ve yeni projelere sıcak olarak bakabileceksiniz. Amirlerinizden yakında bir terfi yada zam haberi duyabilirsiniz.

Para:

Maddi konularda daha çok temkinli davranmanız gereken bir gündesiniz. Uzun vadeli olarak yaptığınız bazı çalışmaların karşılığını bugün almak isteyebilirsiniz ancak bu konuda çok aceleci davranmaktan kaçınmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün karşınıza çıkabilecek sorunları fazla büyütmeden ve çevrenizdeki güvendiğiniz insanlarında fikirlerini alarak çözümlemeye çalışın.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün yaşanabilecek sorunlar veya engeller, çevrenizdeki kişileri daha iyi anlamanızı veya tahlil etmenizi sağlayabilir. Beklentilerinizi bu duruma göre dizayn edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan konularda karşı dikkatli olmanızda fayda var. Aileye ait konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas durumlar ortaya çıkabilir. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte keyif alacağınız yerlerde bulunmak size iyi gelecektir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün maddi konularda duygusal saplantılar içinde olabilirsiniz. Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızdan güç alacağınız bir gün. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Hatalardan koktuğunuz bir gün.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar çocuğunuzla alakalı konular bugün günün ana temasını oluşturacak. Başka bir konuyla uğraşsanız bile dönüp tekrar bu konuda bir şeylerin adımını atma gereği doğacak. Sizden kararlı ve net olmanız beklenecek.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.