Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

24 February 2024 Akrep burcu yorumu

Akşam saatlerinde bir kutlamaya davet edilebilirsiniz. Kutlamanın nedeni o kadar önemli bir şey değil, ama bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız. Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz mutluluğunuz gün boyu sürebilir.

Aşk:

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

İş:

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Para:

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Daha önce zor duruma düşürmüş bile olsanız, ailenizin, akrabalarınızın veya yakın çevrenizdeki kişilerin sizi her zaman çok desteklediğini ve arkanızda olduklarını fark edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Finansal konularınızda dalgalanma yaşayabilirsiniz. Ortaklı para konularınıza dikkat etmenizde fayda var. Başkalarından gelecek etkiye açık bir gündesiniz. Sabah saatlerinde risk almaya daha açıksınız. Başkalarına karşı açık ve dengeli bir tutum sergileyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda daha risk taşımayacak işlerinize yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Ana konu sizi de ilgilendirdiği halde inisiyatifi tamamen karşınızdakine bırakma eğilimindesiniz. Güven duymanız güzel ancak en azından kontrolü kime devrettiğinize dikkat edin. Karar verici olmasanız bile katkınız olsun.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.