Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

27 February 2024 Akrep burcu yorumu

Aileniz içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak. Cesaretli birisiniz. Fakat zamanında üstüne cesaretle yürüdüğünüz şeylere karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Ama ne yazık ki dünya her zaman verimli ve harika değildir.

Aşk:

Bugünlerdeki psikolojiniz duygusal şeyler yaşamanıza izin vermeyecek. Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önüne geçiyor. Ama bunu boş yere dert ettiğinizi anlayacaksınız.

İş:

İş yerinizdeki yorgunluğunuzu üstünüzden atmak için bir yardıma ihtiyacınız olabilir. İşinizde yetkin biri olmanız, yorulmanıza neden olabiliyor. Aslında verimli ve güzel bir iş günü geçireceksiniz.

Para:

Parasal destekleriniz bir hayli çok. Bunları, toparlanana kadar kullanabilirsiniz. Parasal konularda rahat bir insan olmanız ise para sıkıntılarınızı önemsememenize yol açıyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde bazı arkadaşlarınızla aranızda tartışmalar çıkabilir. Bir arkadaşınızla gizli bir kırgınlık yaşıyorsunuz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İlginç bir gün olabilir. Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir. Paranızı doğru yere yatırmalı, korumalı veya mal varlıklarınıza sahip çıkmalı ve en iyi maddi seçenekleri bulana kadar beklemelisiniz. Risk alma eğiliminde olsanız da, beraberinde getireceği strese değmeyecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Uluslararası konular gündeminizi oluşturabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve onaylanma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Bu da sizi olaylara karşı daha iyimser yapabilir. Hayat felsefeleriniz ve inançlarınız hakkında konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün. Dostlarınızla görüşmelisiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. İş yaşantınızda atılımlar söz konusu olsa da, siz biraz daha beklemelisiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün zihinsel anlamda kendinizi çok aktif hissedeceksiniz. Yeni bir şeyler öğrenmek, değişik görüşlerin paylaşıldığı ortamlarda bulunmak, tecrübelerin aktarıldığı konuşmaların ortasında durmak konusunda hevesiniz yüksek.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.