Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

01 March 2024 Akrep burcu yorumu

Bugün yaşayacağınız bazı olumlu gelişmeler moralinizi yerine getirecek. Son günlerde içinde bulunduğunuz karamsar ruh halinden uzaklaşacaksınız. Umudunuzu kolay kolay kaybetmiyor ve karşılaştığınız olumsuzluklara güçlü bir şekilde göğüs gerebiliyorsunuz. Çok olumlu , çok mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Aşk:

Aşk ilişkinizde çok anlayışlı ve naziksiniz. Sevgiliniz sizin bu özelliklerinizi çok seviyor. Aranızdaki ilişkiyi daha da resmileştirmek için bir şeyler planlıyorsunuz.

İş:

İş yerinizde yaşadığınız olumsuzları artık çok fazla kafanıza takmıyorsunuz. Olayları ve gelişmeleri oluruna bırakmış gibisiniz. Yakında güzel bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz.

Para:

Şu sıralar bazı parasal meselelere sağlıklı bakamıyorsunuz. Çevrenizden acil olarak yardım istemelisiniz. Parasal konularda akılcı yöntemler geliştirmekte zorlanıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Evinizde son derece dikkatsizsiniz. Ufak tefek ev kazaları geçirebilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz. Zira, bahsedeceğiniz fikirler henüz kafanızda tam şeklini almamış olabilir ve aklınızdan ya da içinizden geçenden fazlasını dile getirme riskiniz olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygularınızı başarılı ve rahat biçimde paylaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni insanlar ve yolculuklar hayatınızı renklendirebilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Amaçsız yaşamaktan hoşlanmadığınız için, sürekli arayış içinde olmanız son derece normal bir oluşum. Yakın dostlarınızla birlikte bir yapılanma içinde olacaksınız. Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Geçmişin pürüzlerinden kurtulmanın tam zamanı.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kısa bir gezi planını hayata geçirebilirsiniz. Geliştiren ve büyüten tecrübelere açık olmaya çalışın. Siz ne kadar pozitif ve açık olursanız yeni tecrübelerden o kadar çok fayda alacaksınız. Akşam fikir tartışmalarına girmeyin.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.