Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

09 March 2024 Akrep burcu yorumu

Bu burcun insanıysanız sabah saatlerinde evinizde, ailenizden biriyle ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ama karşınızdaki insanın çabalarıyla bu tartışma tatlıya bağlanacak ve gününüzün geri kalan kısmını etkilemeyecek. Ayrıca şansınızın üzerinizde olduğu bir gündesiniz. Çeşitli konularda atılımlarda bulunabilir şans oyunları dahi oynayabilirsiniz.

Aşk:

Her şey gayet yolunda gidiyor. Gün içerisinde defalarca birlikte olduğunuz insanın sesiniz duyuyor ve bundan mutlu oluyorsunuz. Sizinle görüşmek isteyebilir.

İş:

İş yerinizde, yöneticileriniz ve birtakım iş arkadaşlarınız arasında bir tartışma yaşanabilir. Siz bu tartışmaya katılmayacaksınız fakat tartışma konusunun ne olduğu üzerine konuşacaksınız.

Para:

Aldığınızı borçlarınıza vermekten yine cebinizde paranız kalmadı. Bu yüzden kendinize bir borç kaynağı aramaya çalışacaksınız. Ama borçlarınızın çoğalmamasına da biraz daha dikkat etmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizdeki bazı insanlara karşı biraz daha dikkatli olun, sırlarınızı paylaşmaktan kaçının.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hareket halindeki modern toplum düzeninde asıl önemli olan, yapılan ya da tamamlanan işler değil, yapılacak konuşmalar olmaya başladı malum. Bu hafta sonu olayların iniş çıkışlı seyri yapılan veya yapılacak olan konuşmaları daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygularınızı kapatmamalı ve gereksiz bir gizleme yoluna gitmemelisiniz. Yanlış anlamalara ve huzursuzluklara yol açabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Hayatla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendi kendinize hayatı zorlaştırdığınızı fark etmeye çalışın. Zor yolları, uğraştırıcı yöntemleri tercih etmek, dışarıdan iş ve bilgi desteğine kendinizi kapatıp her şeyi ben yaparım telaşına düşmek yıpratıcı.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.