Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

10 March 2024 Akrep burcu yorumu

Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığı iş sorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle onun için, arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz. Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı size karşı biraz tepkili bulabilirsiniz. Nedenini kavrayamadığınız şaşkınlıklarınızı derin üzüntülerle yaşıyor, bu kırılmışlıkla da işin üzerine gitmiyorsunuz. Bu çözümsüzlüğü kolaylaştırıyor.

Aşk:

Eşin, dostun arasındaki gerginliğini anlamaya çalışmalısınız. Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir.

İş:

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz. Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız bu işbirliği, sizi daha fazla söz sahibi yapmaya isteksiz gibi.

Para:

Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamak istemiyorsunuz. Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın kolay talepçiliği sizi üzüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız. Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size negatif enerji veriyor.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşinizi, ticari veya fiziksel başlıkları ilgilendiren konularda rutin akışın dışına çıkabilir, alışılmadık yöntemler veya aygıtlar kullanarak arkadaşlarınızı da kendinizi de şaşırtabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak için sizi zorlayan koşular söz konusu olabilir. İşlerinizi büyük bir tutkuyla yapmak isteyeceksiniz. Bazı konuların gizli kalmasını isteyebilirsiniz. Olaylarda sizi yönlendirmeye çalışacak kişilere karşı sabrınız zorlanabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Akşam saatleri aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Çalışmalarınızda, karşı taraftan beklediğiniz tek şey, güven duygusu. Bir sınama duygusu içinde hareket edeceğiniz bugünde,sabırlı davranmakla kendinizi ispat edebileceksiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinize çok fazla yükleniyorsunuz. Herşeyi yapacağınıza, başaracağınıza, güçlüklerin altından kalkacağınıza inancınız güzel ancak yine de sınırları bilmek ve olmayacak dualara amin dememek önemli. Bu kadarı sizi geliştirmez.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.