Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

11 March 2024 Akrep burcu yorumu

Bugün zamanınızı dinlenerek ve sorunlarınızdan uzaklaşarak değerlendirebilirsiniz. Özellikle iş konularından uzakta kalmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızdan birisi gün içinde sizden bir yardım bekleyebilir. Siz ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız.

Aşk:

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber güzel bir gün geçirebilir onunlayken kendinizi çok mutlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz.

İş:

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özellikle iş arkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Para:

Elinize geçmesi muhtemel olan bir para yüzünden harcamalarınıza ağırlık verdiniz. Bu kadar esnek olmamalısınız. Sadece bugünü değil aynı zamanda yarını düşünmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ailenizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun zamandır uzak durmanız gereken kişilerin farkındasınız ve mesafede duruyorsunuz. Ancak, bugünlerde bu kişilerin sabrınızı zorlayabilirler ve sizi mücadeleci ortamların içerisine sokabilmenin yollarını arayabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara karşı fazla hassas davranabilirsiniz. Duygusal olarak yıpranmalar yaşayacağınız zamanlar olabilir. Tehlikeli davranışlarda bulunmamalısınız. Gün içinde dikkatli olunması gereken zamanalar var.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz dostluğa önem veren çok renkli bir kişisiniz. Bugün Ay'ın etkilerinden dolayı, çevrenizi sorgulamak zorunda kalacaksınız. Dostlarınızdan tepki almak istemiyorsanız, düşüncelerinizi daha da, esnetmelisiniz. Yaşam kalitenizle ilgili yeni bir arayış içindesiniz. Maddesel kaygılarınız sizi olumsuz etkiliyor

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinize çok fazla yükleniyorsunuz. Herşeyi yapacağınıza, başaracağınıza, güçlüklerin altından kalkacağınıza inancınız güzel ancak yine de sınırları bilmek ve olmayacak dualara amin dememek önemli. Bu kadarı sizi geliştirmez.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.