Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

12 March 2024 Akrep burcu yorumu

Bir dostunuzla çok yıpratıcı bir ilişki içindesiniz. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde bir çıkar çatışmasına düşmüş görünüyorsunuz. Aranızdaki bağlılık, sonsuz güven geçmişin bir anısı olarak kalacağa benziyor. Aile bağlarınızdaki zayıflığı yeni, yeni keşfediyorsunuz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, bugünlerde vicdanınızı acıtıyor.

Aşk:

İlişkinizin bu hale gelmesinde en büyük pay sahibi olarak partnerinizin bir arkadaşını görüyorsunuz. Ama bu, ilişkinizin yoluna girmesi için iyi bir çıkış değil. Bunu da biliyorsunuz.

İş:

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfeden biri sizi desteklemek istiyor. Önümüzdeki günler içinde onunla, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olacak. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Para:

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız akılları pek değerli bulmuyorsunuz. Paranızın daha hareketli alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olacak, ilgileneceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızı iyi koruyorsunuz, ama bazı endişelendirici belirtileri o kadar ciddiye almıyorsunuz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Nelerden keyif aldığınızı ve nelerin sizi rahatsız ettiğini belirlemeniz gereken günlerdesiniz. Önümüzdeki günlerde hayatınızın bazı alanlarında ilerleme ve büyüme sağlayabilirsiniz. Dolayısıyla, bugünün seçimleri bu alanda önem taşıyor olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay?ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay?ın Yay?da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yapmak istediğiniz tatiller için tahmininizden daha çok parayı gözden çıkarmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başkalarından destek almak size iyi gelecektir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde boğulmuş hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir ödeme sebebiyle bugün para denkleştirme ve bunu yaparken de sıkılma durumları söz konusu olabilir. Eğer bir alacağınız varsa bunu düzgün biçimde istemeyi bilin. Hak ettiğiniz bir şeye, kısmetinize arkanızı dönmeyin.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.