Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

17 March 2024 Akrep burcu yorumu

Aşk hayatınız kariyerinizi ve aşk hayatınız dışında kalan diğer özel hayatınız da olumsuz etkiliyor ve bugün bu konuda bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlar ayağına kadar gelecek fakat bunları iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Aşk:

Bugün yine aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. İlişkinizden aslında memnunsunuz fakat yaşadığınız ilişkide beklentileriniz bir hayli arttı. Fakat bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz.

İş:

İş hayatınız açısından oldukça yoğun bir gün geçireceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya ve yeteneklerinizin gelişmesini sağlayan işlerle ilgileneceksiniz. Projelerinizin kabul göreceği bir dönemdesiniz.

Para:

Maddi konularda çok şanslı bir gündesiniz ve aileniz size büyük maddi destek sağlıyor. Onun sayesinde çok rahat bir yaşantınız oldu fakat bu durumun bir yere kadar süreceğini de bilmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı davranışlarınızı kaldıramayan ve bu yüzden size zarar vermek isteyenler var. Dikkatli olun.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Diğerlerinin fikir ve görüşlerine de önem vermeniz ve ne söylediklerini anlamaya çalışmanız ve sabırlı davranmanız gereken günlerdesiniz. Önümüzdeki üç hafta boyunca buna dikkat etmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni sorumluluklar alma isteği içinde olabilirsiniz. Özgürlüğünüzün tadını çıkarmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İlişkiniz için romantik planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalar yaşanabilir, dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz.Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile büyükleriniz ve sevdiklerinizle bir arada yaptığınız işler bugün size iyi gelecek. Onlar adına gösterilen çaba, istenmeden yapılan fedakarlıklar, inisiyatif alıp harekete geçen yaklaşımlar size kendinizi iyi hissettirecek.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.