Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

21 March 2024 Akrep burcu yorumu

Çok hareketli bir çevreniz var ve siz onların arasında sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Son günlerde çok sıkıntılı ve düşüncelisiniz. Biraz kendinizi toparlamalısınız. Ailenizden ve sizi sevenlerden büyük destek görüyorsunuz bunun kıymetini bilin. Başarı çok yakınınızda.

Aşk:

İlişkiniz dünden daha iyi gidiyor ama ona karşı yanlış bir hareket sergilemekten korkuyorsunuz. Doğal davranmaya çalışın. Böyle oldukça çok göze batıyorsunuz.

İş:

Sakin ve durgun bir iş günü geçireceksiniz. Günlerdir yoğun giden iş temponuzda bundan sonra bir düşü olacak ve biraz olsun rahatlayacaksınız. Hafta sonuna rahat gireceksiniz.

Para:

Dengeli para harcamayı biliyorsunuz ve bu tutumunuz sizi büyük sıkıntılardan kurtaracak. Para biriktirmeye çalışmalısınız. Yakında istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün duygularınızdan ziyade ve mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle, yaratıcılık içeren işler, projeler ya da sevgi temalı ilişkiler yenileniyor. Yaşanabilecek gelişmeler verimini yitirmiş, ama bir türlü gereken karar verilmemiş başlıklarda (iş, plan, hedef veya ilişki)kararları da gündeme getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı para durumlarınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Endişeli olduğunuz konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı konular söz konusu. Kriz yaratacak durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Olaylara karşı fevri hareketlerde bulunmamanız sizin için iyi olacaktır. Akşam saatlerinde işlerinize daha fazla yönelebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle güç birliği içinde olacaksınız. Yönetici ruhunuzun atağa kalktığı bir gün. Farklı kişiliğinizin ön plana çıkmasıyla düşüncelerinizi istediğiniz gibi paylaşabileceksiniz.Bugün sosyal yaşantınızın olumlu yönlerini baskın bir kişilikle sergilerken, isteklerinizdeaşırıya kaçmamalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.