Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

23 March 2024 Akrep burcu yorumu

Zararlı bir etkileşim içindesiniz. Bunalımlı bir arkadaşınızla bugünlerdeki yakınlığınız, küçük problemlerinizi büyütmeniz açısından sakıncalı olabilir. Başınızı alıp bir yerlere kaçmak isteğiniz, isteğinizden çok koşullarınıza bağlı. Bunu ertelemeniz, ilerde bu konuda isteksizlik yaşayacağınız sonucunu doğurmayacak. Ayrıca mevcut durumunuz bu kadar sıkkınlığı gerektirmiyor.

Aşk:

Aşk bugünlerde ön planda. Aşk ne yönden gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazırsınız. Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil.

İş:

Çalışma arkadaşlarınızı hiç olmazsa belli konularda paylaşmaya zorlayabilirsiniz. Ast, üst ilişkilerini biraz abartılı yaşamanız, sizi istismar edilebilecek kadar iyi bir görev insanı yapıyor.

Para:

Bu sıralar yatırım konuları kafanızı meşgul edebilir, çevrenizdeki olumlu bir örnekten etkileneceksiniz. Aile içindeki savurganlık tartışmaları; süreç içinde oyun olmaktan çıkabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyler, üstünde durulmaması halinde daha kolay çözümlenebilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Oldukça ikna edici görünse de veya karşınızdaki kişiler savlarının gerçeğe yakınlığı konusunda sizi ikna etmekte oldukça başarılı olsalar da, bir şeyler aklınıza yatmadıysa onay vermek zorunda olmadığınızı bilmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akşamlar ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız partnerinizi bir çok konuda şaşırtıyor. Bugün çocukları olanlar için olumlu ve hareketli bir gün. Ortak zevklerin paylaşılacağını hatırlatırız. Sosyal yönünüz ve aktiviteleriniz çoğalıyor..

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi diğer insanların kararlarına çok fazla teslim etmeyin. Ya da en azından doğru insana tabi olduğunuzdan emin olun. Siz susup onay verdikçe ya da uyum gösterdikçe sindirmeye çalışanlara fırsat tanımayın.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.