Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

25 March 2024 Akrep burcu yorumu

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var.

Aşk:

Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

İş:

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme, iş veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Para:

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün mantığınızı ön palanda tutmanız gereken önemli kararlarınız olabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebileceğiniz bir gün. Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz. Bu alanlara yönelmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal yönden bağlayıcı koşullara doğru çekilebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi yorabilecek koşullara karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Öğleden sonraki zamanlarınızı daha keyifli geçirebilirsiniz. Daha eğlenceli ve şanslı koşullar söz konusu.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Midenizle ilgili problemlere dikkat etmelisiniz..

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sağlığınız ile ilgili konuları ciddiye almalısınız. Her türlü şikayeti kendi başınıza bertaraf etmeye çalışmak yerine önlemini alıp gereken neyse yapmak gerekliliği var. İyi beslenmek ve dinlemeye zaman ayırmak önemli.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.