Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

27 March 2024 Akrep burcu yorumu

Araştırmacı özellikleriniz bugünlerde iş görebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçim, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu. Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı.

Aşk:

Birçok yaşanacak şeyin sevgiliniz tarafından saptanması sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek.

İş:

Düzenli ve toplayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor.

Para:

Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önemli konularda girişimlerde bulunmak ya da bazı adımlar atmak istiyorsanız, birkaç gün geciktirmeniz yararınıza olur. Çünkü hafif gergin açılar, hayal kırıklıklarına neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal olarak etkilendiğiniz konuların üzerinde araştırma yapacağınız zamanlar var. İşlerinize yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz. Birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yengeç'te yer alan Ay ve aşk yaşantınızla ilgili duygu değişimlerine ve sallantılara neden olabiliyor. Ani davranışlardan uzak kalmalı ve çevresel faktörlerden etkilenmemelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumun geçiciliğini kavrayabileceksiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Özgür olmak ve istediğiniz yönde yol almak isteğiniz yoğun olacak bugün. Ancak mecburen yapmak zorunda kaldığınız işler ne yazık ki buna engel olacak. Bunun savaşını vermek yerine hep yaptığınız işlere eğlence katabilirsiniz.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.