Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

28 March 2024 Akrep burcu yorumu

Tek başınıza üstlenmekten çok çekindiğiniz bir sorumluluk karşısında harikalar yaratıyorsunuz. Sevecenlikle yaklaştığınız bu ilişkide, sizi onurlandıracak gelişmeler var, duygulanacaksınız. Kendinize sakladığınız küçük çaplı problemlerinizi deşifre etmenizde bir sakınca yok. Bugünlerde sizinle ilgili bazı düşünceler, dolaylı olarak size iletilebilir.

Aşk:

Çok ciddi konular değil büyüttükleriniz. Problemleri içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İlişkinizle ilgili dış yorumlara bu kadar açık olmanız kişilik yapınızla pek örtüşmüyor.

İş:

Sağlam etütleriniz ve ataklığınız ufkunuzu aydınlatıyor. İyi niyete dayalı ilişkilerin işin itici gücü olduğunu düşünüyorsunuz. Yeni, sevindirici gelişmeler söz konusu.

Para:

Para konularında doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugünlerde gerçekleştirme niyetiniz, acelecilik olarak değerlendirilebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde sergileyeceğiniz sağduyulu tavırlar, çok önemsediğiniz kişileri sizinle ilişkilerinizde daha tutarlı yapabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstemediğiniz bir konuda anlaşmaya veya uzlaşmaya zorlanabileceğiniz günlerdesiniz. Hatta, bu alanda kaçma şansınız da az gibi duruyor. Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yabancılarla ilgili gelişmeler mümkün.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Ay yengeçburcunda ilerlerken, çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların ve iletişim konusunda başarılı performansınızın size yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız.Eski pürüzlerden kurtulmalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Özgür olmak ve istediğiniz yönde yol almak isteğiniz yoğun olacak bugün. Ancak mecburen yapmak zorunda kaldığınız işler ne yazık ki buna engel olacak. Bunun savaşını vermek yerine hep yaptığınız işlere eğlence katabilirsiniz.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.