Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

30 March 2024 Akrep burcu yorumu

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

Aşk:

Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor.

İş:

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Para:

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Tanık olacağınız bir olayla canınız sıkacak. Bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız. Bu nedenle bir, iki kişiyle ilgili düşünceleriniz değişebilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler. Ancak, şüphesiz, siz hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermeyeceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sorumluluklara hazır ve hevesli hissedebilirsiniz. İyimser tavrınız üstlerinizin gözünden kaçmayacaktır. Önünüze yeni imkanlar da çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde zevklerde abartılar olabilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay tepe evinizde ilerliyor. Duygularınızı inatla savunduğunuz bir gün. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Hedeflerinizde bir artış var ve hırslarınızda duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Yaratıcılığınızı belirgin bir şekilde sergileme fırsatı önünüze çıkacak.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi göstermek ve takdir almak adına ölçüyü kaçıracak biçimde hareketler etmekten kaçının. Göz boyamaya değil daha çok yaratıcılığınızı sergilemeye ihtiyaç var. En iyisi olmak zorunda değilsiniz. Özgün olun yeter.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.