Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

02 April 2024 Akrep burcu yorumu

Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı panikçi koşuşturmalarınız olabilir. İnsana güven veren dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize de yol açabiliyor.

Aşk:

Birbirinize ayırdığınız zaman ve ilgi konularında bazı zorlanmalar söz konusu olabilir, ama problem görünmüyor. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

İş:

Problemli bir bağlantınızda bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Bu tür sorunlar, sizin iş yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Bazı insanlarla daha mesafeli bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor.

Para:

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Başarılısınız. En küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamayı iyi beceriyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yapıcı ve sabırlı davranışlarınız meyvelerini verecek. Sorun yaşadığınız kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalacak.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bir süredir ya da bugün, her açıdan ele aldığınız, üzerinde uzun uzun düşündüğünüz bir konuda, sonunda bir karar almanız gerekebilir. Bir adım atma gereği duyabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... Not: Elektrik kesintisi nedeniyle uzun yazamadım bugünün yorumları adresinde uzun uzun bulunabilir

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İşlerinizi organize etmek isteyebilirsiniz. Size kalan kısımlarıyla arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşeceğiniz kimseler size ilerlemeniz için yardımcı olabilirler. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumlulukları yerine getirmek için çalışacağınız bir gündesiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinize güvenme özelliğinizi çevrenize de, aksettireceğiniz bir gün. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Başlattığınız hiçbir işi yarım bırakmayı düşünmediğiniz ve olayları gurur haline getirdiğiniz için, başarı her geçen gün size yaklaşıyor. Bugün ailenizden baskı görmek istemeyebilir ve onlara bunu açıkça belirtebilirsiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Ortak çalışmalar ve ortak amaçlar uğruna çalışmak ve bu aşamada da yüksek verim almak için uygun bir gün değil. Eleştiriler ve düzeltilmeye çalışılan hatalar nedeniyle umut yüklediğiniz bir çalışma konusunda hevesiniz kaçabilir.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.