Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

03 April 2024 Akrep burcu yorumu

Bugün, sizin için biraz hareketli ve yoğun geçebilir. Bazı düşüncelerinizi yeniden ele alma isteği duyacağınız öneriler, sizi bugün hareketlendirebilir. Eş, dost ilişkilerinizde, onlarla alakalı olmayan nedenlerle çelişkiler içine girebilirsiniz. Bu ilişkilerde ihtiyaç hissettiğiniz dengeler, birbiriyle ilgisiz konular arasındaki etkilenişimi en aza indirmenize bağlı.

Aşk:

Dostlar arasında bazı sorgulamalardan kaçınmak gerekiyor. Eskimişlik korkuları, yeni gönül kaymalarına zemin hazırlayabilir. Böyle bir olasılık iki taraf için de hiç olanaksız görünmüyor.

İş:

Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz. Güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi.

Para:

Bu konularda son zamanlarda aldığınız birtakım garantilerde kötü niyet yok, ama size sorumsuz bir rahatlık barındıracağı söylenebilir. Elinize geçen yeri hazır parayı kullanmanın gerekliliği konusunda kafanız biraz karışmış görünüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Saplantılı biriyle beklemediğiniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu kişiden uzak durmalı ve onunla hiç bir diyaloga girmemelisiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızı farklılaştırabilecek, hatta değiştirebilecek heyecan verici fikirleriniz olabilir. Ancak, harekete geçmeden önce ne kadar uygulanabilir veya verimli olduğu üzerinde dikkatle durmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilinmeyen konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen gösterin. Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelen olaylar için kendinizi suçlamayın. İkili ilişkileriniz gün içinde önem kazanabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir, anlaşmalarda dikkatli davranın.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız, bazılarına ters gelebilir. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kuruntuları yok etmeye ihtiyacınız var. Söylenen, söylenmeyen, vaat edilen ya da dikkate alınmayan şeylerle ilgili görüşlerinizi kendi içinizde büyütmek yerine açık ve net olmaya çalışın. Bu daha ferahlatıcı olacak.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.