Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

29 April 2024 Akrep burcu yorumu

Yakınlarınıza arşı davranışlarınızda kırıcı olmamalısınız. Kendinizi kontrol etmenizde fayda var. Yakında iş için yolculuğa çıkabilirsiniz.
Çok fazla yakınınızdaki yaşlı birinde sizden yana yakınma var. Kırıcılıkla ilgili değil. Sizin ünlü bir zaafınızla ilgili. Tabi sonuç yine kırıcılığa gelip dayanıyor. Siz sevenlerinizi üzme konusunda bir kompetansınız. Sitemlere karşı da bağışıklısınız. Ama yine de sonradan derin üzüntüler yaşamak istemiyorsanız, bu haklı yakınmayı bitirin.

Aşk:

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

İş:

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Para:

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecekle ilgili yeni beklentiler içine gireceğiniz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle, işlerinizi daha kolay sonuç alabileceksiniz. Ümit ettiğiniz konularda yapıcı koşullar söz konusu. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Akşam arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak iyi olabilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.... devamı...

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sosyal çevrenizde ve insanlarla bir araya geleceğiniz grup planlarında kişisel çıkarlar ve maddi meseleler, kazanç hedefleri konusunda ayrılıklar yaşanabilir. Bu tip iş ve organizasyonlar için akşam saatleri daha uygun olacak.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.