Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

01 May 2024 Akrep burcu yorumu

Canınızı epeydir sıkan ciddi bir sorununuzu ailenize açıp açmama konusunda kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz. Ailenizin bu konuda size yardımcı olabileceğine pek ihtimal vermiyorsunuz ama düşündüğünüzden daha büyük yardımları dokunabilir. Sevdiğiniz bir arkadaşınızın kendi özel hayatıyla ilgili size vereceği bir müjdeye sevineceksiniz.

Aşk:

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

İş:

Bugün ardarda ilgilenmeniz gereken işler çıkabilir. Bir kaç yere telefon açacak, işlerinizin bir kısmını telefonda halledeceksiniz. Yalnız bazı işlerin yüzyüze görüşülerek kotarılması gerektiğini unutmayın.

Para:

Hakettiğiniz ama henüz elinize geçmemiş bir miktar parayı bir kaç kağıt işinden sonra alabileceksiniz. Bu zamana kadar para cephesinde kayda değer bir hareketlenme yok.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, iş birlikleriniz, ortaklıklarınız veya partnerinizle ilişkileriniz yenileniyor ya da çevrenize yepyeni kişiler katılıyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sosyal konuların önem kazanacağı bir gündesiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerle ilgili bazı tamamlanması gereken konuları halledebilirsiniz. İlişkilerde bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Akşam için keyif aldığınız insanlarla programlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Karşıt eviniz Boğa'da ilerleyen Güneş , en az kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiyle, eşinizle aranızda duygusal anlamda yakınlık kurma ve karşılıklı özveride bulunma adına hevesli olacağınız günlerdesiniz. Aranızdaki sevgi bağının kıymetini anımsama fırsatı olabilir.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.