Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

02 May 2024 Akrep burcu yorumu

Bugün sizin için hareketli ve koşuşturmaca ile dolu bir gün olabilir. Sabah saatlerinde gününüzü nasıl geçireceğinizi planlayabilir bazı kimselerle görüşebilirsiniz. Gün içinde bazı sorunlar yaşayabilir ve zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Bu hareketlilik sizi zaman zaman sinirli yapabilir ve istemediğiniz şekilde davranabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda bugün durgunluk gözleniyor. Hoşlandığınız insanla hala konuşamadınız ve bir müddet daha onunla konuşma fırsatı bulamayacaksınız.

İş:

Bugün iş hayatınız açısından hareketli ve heyecanlı bir gün olacak. Bir iş görüşmesine katılabilirsiniz. Bugün kariyerinizle ilgili bazı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Para:

Parasal açıdan rahat bir gün geçireceksiniz. Bugün yapmanız gereken bir harcamayı keyfi olarak erteleyebilir sahip olduğunuz parayı harcamaktan kaçınabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili konularda bazen çok hassas davranıyorsunuz. Bugün de içinizdeki sesi çok fazla dinleyecek ve gereksiz kuruntulara kapılacaksınız

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Mayıs ayının ilk haftasında yardımsever ve destekçi yapınızla göz doldurabilirsiniz. Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Devamında ise, ikna yeteneğiniz ve onlar için yaptıklarınız nedeniyle diğerleri sizi desteklemek isteyecekler. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz konularla ilgileneceğiniz bir zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerle değişken konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olayların kıvrak zekanızla üstesinden gelmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli iletişim kurduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eski aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir. Bugün, kısa sürecek duygusal etkilenmelerden kendinizi uzak tutmalısınız İsteklerinizde yapıcı olmanıza rağmen, mantık ve duygu karışımı yaşadığınız bugünde, hislerinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz. Fevri hareketlerden sakınmalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için izole kalma ihtiyacı yüksek. Etrafınızdaki keşmekeşten uzak durmaya ve sadece kendinize yönelik bir şeyler yapmaya gayret edin. Ancak dış seslerden uzaklaşabilirseniz yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.