Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

03 May 2024 Akrep burcu yorumu

Bu aralar çok yoğun günler geçiriyorsunuz. Bu yüzden yorgun düştünüz ve çevrenizdeki insanlara karşı öfkeli davranışlarda bulunuyorsunuz. Aileniz size karşı anlayışlı olmaya çalışsa da sevdiğiniz insandan aynı anlayışı bulamazsınız. Bu yüzden biraz kendinize vakit ayırmalı, dinlenmeli ve üzerinizdeki stresi atmalısınız. Bu günlerde kafanızda tatil planları kurmaya başlayabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda herşey çok güzel gidiyor ve çok mutlusunuz. Yalnız sevgilinizle son zamanlarda pek sık görüşemiyorsunuz. Ancak, bu ayrılık çok uzun sürmeyecek, endişelenmeyin.

İş:

Eğitimiz veya işinizle ilgili gayret etmenize rağmen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Çünkü kapasiteniz üzerinde çalışıyorsunuz. Biraz çalışmalarınıza ara vermeli ve dinlenerek enerji toplamalısınız.

Para:

Bütçenizi zorlayacak harcamalar yapabilirsiniz. Bütçenizi iyi belirlemeli ve bu bütçeyi aşacak harcamalardan kaçınmalısınız. Aksi takdirde borçlarınızı ödeyemez duruma gelirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizde sevdiğiniz insanların yaptığınız fedakarlıkları görmemesi sizi üzecek ama siz üzerinize düşeni yapmanın gönül huzurunu duyabilirsiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş birliği ya da ilişki içinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde ortaya çıkan gerçekler veya elinize geçen bilgiler bazı şeylerin yeniden yapılandırılmasını veya yeni planlar yapılmasını gerektirebilir. Bu sayede neleri daha fazla önemsemeniz gerektiğini de daha iyi anlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal beklentilerinizi biraz daha gerçekçi kılmalısınız. Kimi zaman ilişkilerde kontrol edemediğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eski aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir. Bugün, kısa sürecek duygusal etkilenmelerden kendinizi uzak tutmalısınız İsteklerinizde yapıcı olmanıza rağmen, mantık ve duygu karışımı yaşadığınız bugünde, hislerinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz. Fevri hareketlerden sakınmalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kafanızı kurcalayan bazı soru işaretleri var bugün. Bunlara karşınızdakilerden cevap alamadığınızda asıl cevapların kendi içinizde olduğunu görmeye çalışın Bugün bu konuda dışarıdan bir terapi desteği de iyi gelebilir.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.