Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

05 May 2024 Akrep burcu yorumu

Hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bugün dostlatınıza ve ailenize zaman ayıracaksınız. Çoktandır görmediğiniz insanlarla biraraya gelecek, planlar yapacaksınız. Sizi çok kıskanan bir yakınınızın tavırları sizi üzecek. Şen şakrak haliniz ve çok yönlülüğünüz göz kamaştırıyor. Evinize alacağınız eşyaları seçmeye başlayın.

Aşk:

Aşkta talihlisiniz seviyor ve seviliyorsunuz. Ancak bu günlerde sık sık sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları düşünüyor ve onunla bir gelecek olabilir mi kaygısını yaşıyorsunuz.

İş:

Siz amirden ziyade iyi bir memur olursunuz. Emir vermek yerine her işi kendiniz yaparsınız. Çevrenizdekilere güvenmezsiniz. Kanunların dışına asla çıkmazsınız. Bu yüzden yaratıcılık isteyen işlerden uzak durmalısınız.

Para:

Alım satım işlerinde oldukça şanslı olduğunuz bu dönemden faydalanmaya çalışmalısınız. Bu arada bazı alacaklarınızı bugün de tahsil edemeyeceksiniz. Mali planlarınızı alacaklarınıza göre düzenlememeye çalışın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Siz enerjiniz ve iyimserliğinizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için bir fırsat çıktı. Kendinizi göstermenin tam sırası.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sağlıkla, ticari başlıklarla veya verdiğiniz ya da aldığınız hizmetlerle ilgili yorumlarınız size her ne kadar çok makul görünse de, fikir ve görüşlerinizi paylaşmayı başka bir güne bırakmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her şeyin en fazlasını isteyebileceğimiz, egomuzun ve beklentilerimizin oldukça yüksek olabileceği, abartılara veya aşırılıklara açık bir gündeyiz. Maksadını aşan sözler, abartılı kıyafetler, aşırı yeme içme, hız yapma, fazla alışveriş ya da aşırı harcamalar bugün meydana gelen Güneş Jüpiter karesinin etkileri arasındadır. Beş gün için, kibirli davranışlardan ve özgüven fazlasının yaratabileceği çevreyi kırabilecek tavırlardan kaçınmakta fayda vardır. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. İletişim yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Başkalarından danışmanlık alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran konular söz konusu olabilir. Akışta kalın.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün hırslarınızın kontrolü önemli olacak. Size göre normal görünen bir coşku hali, karşınızdaki kişiler tarafından yanlış anlaşılabilir. Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkındasınız. Biraz da kontrollü olmaya ihtiyaç var.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.