Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

08 May 2024 Akrep burcu yorumu

Sabah saatleri sizin için olumlu olacak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Enerjiksiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi olumlu hissedeceksiniz. Günün ikinci yarısı ise işinizle ilgili bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Destekleyici etkiler devrede, ancak sizin, size en çok uyan iş veya programı seçmeniz gerekiyor. Dolayısıyla, doğru karar verebilmek için programınızı biraz hafifletmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gelirlerinizle ilgili dalgalanmalarla ilgilenebilirsiniz. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat edilmesi gereken zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle sorumluluklarınızı daha rahat yerine getirebilirsiniz. Aşk konularında kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. Bitirmeniz gereken işler olabilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Bugün, duygularınızı gizlemeyi tercih ederek, karşı tarafın ilgisini daha fazla üzerinizde hissedeceksiniz. Çekici kişiliğiniz, sizi ön plana çıkarırken, birlikte çalıştığınız kişilerin üstün yönlerinden de, etkileneceksiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Harcamalarınızın kontrol altına alınması gereken nitelikte bir gün. Özellikle akşam saatlerinde bu durumu frenlemeniz her zamankinden çok daha fazla efor isteyecek. Sizi mutlu eden şeylerin maddi değerleri gözünüzde küçülecek.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.