Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

12 May 2024 Akrep burcu yorumu

Bugün kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizçok güçlü olacak. Onlarla sorunlarınızı paylaşabilir, bir çok konuda konuşabilirsiniz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir. Akşam saatlerinde aile büyüklerinizle bir davete katılabilir ya da onlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda sorunlar hiç bitmiyor. Bugün sevgilinizle aranızda bir tartışma çıkabilir. Genelde tartışmalar sizin herşeyi büyütmeniz sebebiyle çıkıyor. Buna bir son vermeli sevgilinizle yaşadığınız anların tadını çıkarmalısınız.

İş:

İş yaşantınızda sorumluluklarınızı rahatıkla yerine getireceğiniz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızl aranızdaki güzel ilişki işlerinizi rahatlıkla yerine getirmenizi sağlıyor. İş yerinizde çalışma arkdaşlarınızın maddi manevi desteğini alıyorsunuz.

Para:

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal yaşamınızdaki gerginliğin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sevdiğiniz insana akılcı yaklaşmalı, onu dinlemeli ve isteklerini küçümsememelisiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Üzerinde yoğunlaştığınız konular, planlar veya projeler ne ise, tam anlamıyla dikkat ve konsantrasyon gerektiriyor. Hayatınızın diğer alanlarını hafifletip, bu iş her ne ise, olası problemlere veya maddi detaylara odaklanmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde ufak tefek zorluklar yaşanma olasılığı olsa da, gün geneli daha akıcı geçecektir. Ay?ın Kova burcunda olması nedeniyle bizi baskı altında tutan kişilerle olmak istemez, özgür tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Günü dışarıda, sosyal ortamlarda ve hareket halinde geçirme ya da entelektüel anlamda kendini geliştirme isteği de fazlalaşabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumayı lütfen unutmayın. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar olabilir. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sıra dışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkânlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerin bazıları sizi farklı bir şekilde etkileyecektir.. Bugün, enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. Ziyaretçileriniz olacaktır.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.