Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

17 May 2024 Akrep burcu yorumu

Ortak paylaşımlarınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Bunun yanında burcunuzdaki gezegenler bilinçaltı huzursuzluklarınızı arttırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Bugün, yavaş başlıyor gözükse de öğleden sonra saatlerinde hızlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Aşk:

İkili ilişkilerinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle eşinizle olan ilişkinizde romantizmde belirgin bir artış yaşayabilirsiniz.

İş:

Meslek yaşantınızda bir takım zorluklarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Zaman zaman kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminize dikkat edin.

Para:

Yeni yatırımlar ve ortaklıklar için güzel bir gündesiniz. Başkalarının parasal ya da diğer kaynaklarından yararlanabilir, destek sağlayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İleriye yönelik hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Meslek çevrenizdeki olaylar rahatsız edici olabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi konularda dikkatli hareket etmeniz gereken günlerdesiniz. Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz. Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars?ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ilişkilerinizden ders çıkarabileceğiniz olaylar söz konusu. Biraz daha dikkatli bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bu dönem, iş imkanlarınızı çoğaltacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Tüm bunlar sizin beklediğiniz durumlar olduğu için her şeye hazırlıklısınız. Ev değiştirebilirsiniz. Aşk konusunda, hemen karar vermeyin ve kendinize zaman tanıyın. Evliler ilişkilerini yenileyecekleri mutlu bir dönem başlıyor.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.