Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

19 May 2024 Akrep burcu yorumu

Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan da kaynaklanıyor. Bugün dostlarınızla evinizde buluşmak isteyebilir ve hoş saatler geçirebilirsiniz. Duygusal karmaşa hissedebilir, sevgiden bunaldığınız anlar yaşayabilirsiniz.

Aşk:

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

İş:

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Para:

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstediğiniz zaman ne kadar etkileyici ve hatta büyüleyici olduğunuzun farkındasınız. İşte şimdi, özellikle yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya sevgi temalı ilişkilerinizde bu özelliklerinizi göstermenin tam zamanı! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki koşullarda istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı öfkenizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde akışta kalın.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.