Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

21 May 2024 Akrep burcu yorumu

Ay, bugün ruhsal açıdan sizi destekliyor. Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek. Rahat açılar alacağınız bugün, etrafınızla oldukça barışık olabilir, yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahatler konusunda yüksek motivasyonlara sahip olabileceğiniz görülüyor.

Aşk:

Aşk yaşantınızdaki gelişmeler hayatınıza canlılık getirebilir. Sevdiğinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte gezmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir, aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.

İş:

Kendinizi iş yerinizde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabileceğiniz görülüyor. Mesleki konularda sorumlu bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.

Para:

İletişim konusunda son derece aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde birçok kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bugün kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Parasal konularda daha dikkatli olmak gerekiyor. Kişisel kazancınıza güvenseniz bile olası büyük harcamalar başkalarının kaynaklarını da gerekli kılabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yeni ay iki haftalık süreç içerisinde, ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlarınızı devreye sokabilir. Ancak, Merkür gerilemesi olması bu alanda atılacak adımlar için bir süre daha beklenmesinin daha iyi olacağına dikkat çekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişik iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Bazı anlaşmalarınızı gizlerken, düşüncelerinizi saklamak isteyeceksiniz. Aşk konusunda; yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmeli, size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.