Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

28 May 2024 Akrep burcu yorumu

Küçük, küçük de olsalar gündelik problemler kafanıza takılıp canınızı sıkıyor. Bu sorunların birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu bilmeniz işe yaramıyor. Sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz de bazı durumlarda para etmiyor. Kendinizi bazen hiç direnmeden problemlerin insafına bırakmayı istiyorsunuz. Bu çok insani ihtiyacınızı yine çelik iradeniz engelliyor.

Aşk:

Beraberliğiniz size mutluluk veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin aşk diye tanımlanması sizi şaşırtıyor.

İş:

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Para:

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olduğunu düşünüyorsunuz. İhmal etmek problemi büyütebilir. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bu işi ihmal etmemelisiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Etik anlamda endişe yaratabilecek belli davranış, tavır, hareket, girişim veya hamlelerde bulunmadan önce, bu tür davranışlarınızın en olmadık zamanda sizi zayıf veya kötü duruma düşürebileceğini hatırlayarak hareket etmeniz gereken günler. İlla hoşunuza giden şekilde davranmak ve kesintisiz ilerlemek istiyorsanız, bu söylediklerimi hatırlayın derim Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ??Kafan nerede??? sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe?ce. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde başkalarından alacağınız destek ile işlerinizi daha kolay toparlayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zaman geçirmek için program planlayabilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Uzak yollarla ilgili geliştirdiğiniz projelerden vazgeçmeyerek, üstüne gitmelisiniz. : ">Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Her türlü hareketin altında değişik anlamlar arayacak ve tatmin olma duygusu içinde yaşayacaksınız. Hırslı ve atak davranarak, düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.