Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

30 May 2024 Akrep burcu yorumu

Önünüzde güzel günler var. Bugünden onların heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutan kötü bir yanınız var.

Aşk:

İlişkinizdeki donukluk hiçbir şekilde yok olmayacak gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitme fobiniz var. Bu yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş:

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunları iş yerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Para:

Ağır bir ödemenin altından yeni kalktınız. Sizi çok sarstı. Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş hayatınızda sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir. Ancak, birkaç gün için anlamlı, kapsamlı veya gerçekçi konuşmalar içinde olmak zor olduğundan, soruları iki gün sonrasına ertelemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında bazı huzursuzluklar olabilir. Öğleden sonra kişisel önceliklerinizi daha iyi belirlemeye bakın.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün mantığınızı bir kenara bırakacak, sezgilerinizin peşinde gideceksiniz. İş bitirici davranışlarınız yüzünden çevrenizin talebi hiç bitmiyor. Merkür'ün geri hareketi, yatırımlar konusunda temkinli olmanızı gerektiriyor. Bugün, güçlü hafızanız sizi yanıltmayacak. Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar yeniden ortaya çıkabilir.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.