Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

31 May 2024 Akrep burcu yorumu

Yengeç burcu insanı için olumlu bir hafta sonu olacak fakat bu ancak onun bazı fırsatları değerlendirebilmesine bağlı. Bugünlerde sizde huzursuzluk yaratacağını düşündüğünüz bir olay aslında sizin geleceğiniz için son derece olumlu gelişmeler taşıyor. Akrabalık ve dost ilişkilerine giderek daha da önem vereceksiniz. Özellikle size çok yakın olarak bulduğunuz bir dostunuzla hafta sonunu beraber geçirebilirsiniz.

Aşk:

Son zamanlarda içinde yaşadığınız gergin durumu partnerinize de yansıtıyorsunuz. Aslında size sunduğu bazı öneriler sizin iyiliğinizi düşündüğü için. Bugün ona bir sürpriz yapın ve harika, romantik bir akşam yemeği hazırlayın.

İş:

İşyerinizden bir terfi yada zam haberi alabilirsiniz. Amirinizle aranızı iyi tuttuğunuz takdirde işinizde kısa sürede başarılı bir noktaya ulaşabileceksiniz. Zaman, sonucu sizin istediğiniz gibi olmasını istediğiniz bir olaya gebe.

Para:

Bugünlerde finansal anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bir ev ya da araba taksidine girmeyi düşünüyorsunuz. Her an bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yoğun çalışma hayatınızın sağlığınızı olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyin.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir. Ancak, birkaç gün için anlamlı, kapsamlı veya gerçekçi konuşmalar içinde olmak zor olduğundan, soruları iki gün sonrasına ertelemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında bazı huzursuzluklar olabilir. Öğleden sonra kişisel önceliklerinizi daha iyi belirlemeye bakın.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.