Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

03 March 2023 Aslan burcu yorumu

Bugün uçarı bir gününüzdesiniz. Sizden haber bekleyenler var, umursamayacaksınız. Bugün sizi arayan biri kırılabilir, çünkü onunla beklediği kadar ilgilenmeyeceksiniz. İşi kırmak için bahaneler arayacaksınız. Abur cubur yemede rekor kırabilirsiniz. Biliyorsunuz, yediğiniz her abur cubur size kilo olarak geri dönecek. Enerjiniz, hareketliliğiniz kilo almanıza engel değil.

Aşk:

Bugünkü coşkunuza yeterince karşılık alamayacaksınız. Siz başka bir havadasınız, o başka bir havada. Siz her şey benim olsun diyorsunuz, o ise sadece sizi istiyor. Bunu açıktan belli etmek yerine size sitem ediyor, kapris yapıyor.

İş:

Enerjiksiniz ama enerjinizi işe vermeye niyetiniz yok. Enerjinizin birazını işe yansıtmanızda fayda var. Yine takdir görüyor ve beğeniliyorsunuz. İşyerinizdeki küçük geçimsizliklerle fazla ilgileniyorsunuz.

Para:

Almak istediklerinizi ertelemenizin gereği yok. Bütçeniz küçük harcamalar için uygun. Yeterince hesaplısınız, bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bir yakınınızın para sıkıntısını çok önemsiyorsunuz, ama onu çözmek için hiçbir çaba göstermiyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Enerjiyle dopdolusunuz ama enerjinizi kullanmanızda bir problem olabilir. Siz özel yaşamınızda kullanmak istiyorsunuz, oysa işte enerjinize ihtiyaç var.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda ilerleme sağlamanız veya ilgi alanınıza giren konulardaki gelişmeleri yakalamanız an meselesi, ama siz bunun farkında olmayabilirsiniz. Dolaysıyla, harekete geçmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara özen göstermelisiniz. İmaj değişikliği konusunu başka bir güne bırakmakta fayda var.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşamınızla ilgili yeni değişimlere hazırsınız. Bazı konularda, partnerinizle geliştirdiğiniz ortak gayretlerinizin ve özel yeteneğinizin ortaya çıkarmak isteyeceksiniz.Bugün katılacağınız davetlerde, fevri düşünceleriniz başlangıçta ilgi çekebilir fakat daha sonra size performans kaybettirebilir. Değişim konusunda dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Diğer insanlar üzerinde çok fazla etkiniz olduğunu düşünebilirsiniz bugün. Ancak siz ne kadar subjektif ifadeler kullanırsanız ya da bireysel etkinizi ne kadar abartırsanız yarattığınız güven ortamı o kadar yıpranacaktır.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.