Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

07 March 2023 Aslan burcu yorumu

Bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Özel zevklerinizle ilgilenmeye vakit bulabileceksiniz. Ayrıca kültürel anlamda kendinizi geliştirebilir yeni konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve bu konudaki başarınız sizin için olumlu sonuçları gündeme getirecektir. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlarla fikir alışverişlerinde bulunmanız daha doğru olacaktır.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir. Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: İkili ilişkilerde temkinli ve sakin olunmasında fayda var. Bugün, halledilmesi gereken işleri tamamlayabilir, detay ve titizlik gerektiren işlerle uğraşabilir, hayatımıza çeki düzen vermek isteyebiliriz. Hayalleri bir kenara bırakıp gerçek hayatla ilgili işlere koşmamız ve ayaklarımızın yere basması gerektiğini fark edebiliriz. Bazı amaçlarımıza ulaşabilmek veya planlarımızı uygulayabilmek için, değişken koşullara uygun değişiklikler yapmamız gerekebilir. Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor. Başak, Yay, İkizler veya Balık burçları ufak tefek stres hissederlerse, nedeni bugün Başak burcunda gelişecek olan dolunay olabilir, büyütmemeliler. Ay?ın Pluto ile olumlu, Neptün ve Güneş?le olumsuz görünümü, sabah saatlerinde kandırılmaya veya yanlış kararlar almaya açık olduğumuza, akşam saatlerinde ise, daha güçlü ve kararlı hissedeceğimize dikkat çekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Gün içinde ilerlemeyen işleriniz, sizi zor duruma sokabilir. Anlayış içinde olmaya özen göstermelisiniz. Maddi olaylarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün sonunda olaylar askıda kalabilir. Akşam saatlerinde çıkabilecek çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün, yeni görüşmeleriniz olacak. Ay'ın bulunduğu konum, kendinize daha fazla güvenmenizi sağlıyor. Canınızı sıkan olaylara daha gerçekçi bir şekilde bakmayı öğreniyor ve istekleriniz konusunda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir finansal girişim ve yatırım ile alakalı bir hamle düşünüyorsanız sağlam ve ileride de işinize yarayacak, işinizi geliştirecek nitelikte olmasına gayret edin. Parayı çoğaltmak için bazı riskler alınacak. Ölçülü olun.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.