Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

23 March 2023 Aslan burcu yorumu

Düşünsel anlamda fikir karmaşaları yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karar vermekte zorlanabilir ve gerçeklerden kaçma eğilimine girebilirsiniz. Ayrıca gün içinde duygularınızda bazı değişimler olacaktır karamsarlıkla iyimserlik arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Olaylardan ve insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal bir gerilim yaşayabilir ve bunu çevrenize yansıtabilirsiniz. Bir süre için kafanızdaki sorunlardan uzaklaşıp değişik konularla ilgileneceksiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Amaç ve hedeflerinizin ne olduğu konusunu bir an önce netleştirmenizde ve hayallerinizin bir listesini yapmanızda fayda var. Zira yakında aklınızdan geçen her şey gerçek olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yapıcı hareketler içinde olmalısınız. Parasal konularınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları fazla abartma eğilimindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Akşam sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizde sizi destekleyen arkadaşlarınızın yardımıyla bir çok organizasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili yapacağınız planlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Enerjinizi ve gücünüzü ortaya koyacak büyük projelerin gündeme geleceğini bilmelisiniz. Hırslı yönlerinizi dengeli kullanırsanız, başarınız yükselecektir.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında verim alacağınız şeyler üretmek biraz zor olabilir. Zira bunun için ihtiyaç duyacağınız hırs ve motivasyon pek olmayacak. Ancak ilerleyen saatlerde buna hizmet edecek gücü bulup etki bırakacaksınız.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.