Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

16 April 2023 Aslan burcu yorumu

Duygularınızla beraber mizacınızın da sık değişeceği bir gündesiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Bir ikilemde kalabilirsiniz ve bir seçim yapmanız gerekebilir. Yeni girişimlerde bulunmaya uygun bir günde değilsiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda randevular ve görüşmeler hızlanabilir, farklı gelişmeler yaşanabilir. Ancak, arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal yaşamınız açısından ufak tefek gergin durumlar yaşanabilir. Ortağınıza veya birlikte ilerlediğiniz kişilere güvenerek ilerlemeniz durumunda olaylar düşündüğünüz gibi gitmeyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız plan ve programlar gün içinde işlerinize kolaylık getirecek. Uğraştığınız işlerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizle ilgili mutsuzluk yaşayabilirsiniz. Yeni finansal haberler doğrultusunda yönlenebilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yönetici gezegeniniz Güneş'in kombinasyon burcunuzda Koç'tan olumlu destek vermesi, enerjinizi güçlendiriyor. Bugün sınırlarınızı aşan hedefleriniz yüzünden, oldukça hareketli saatler geçireceksiniz. Girdiğiniz topluluklarda fikirlerinizi dikkat çekici bir şekilde sunmanız, çevrenizden olumlu tepkiler almanıza neden olacak.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hak hukuk konusu bugün ana gündem maddelerinizden biri. Size göre haklı olan bir kişiyi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak bu tip bir müdafanın size de bir takım şeyler kaybettirebileceğini aklınızdan çıkarmayın.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.