Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

21 April 2023 Aslan burcu yorumu

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Akşam saatleri ise genel anlamda bir rahatlama hissedeceksiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı, kariyerinizi veya toplum içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren konulara yoğunlaşabileceğiniz günlerdesiniz. Kim olduğunuzun farkındasınız ve bunu tüm dünyaya göstermek istiyorsunuz. Tüm burçları ilgilendiren gün geneli: Geçtiğimiz hafta Boğa burcuna geçen Merkür?ün ardından bu hafta da Güneş Boğa burcunda geçiş yapacak. Mars?ın da 12 Mayıs tarihine kadar bu burçta olacağını düşünürsek, toprak, tarım, mal mülk, maddiyat, güvenlik, değer verdiğimiz konularla ilgili başlıklar, tutkular, sahiplenme ve korumacılık türünde durumlar ön plana çıkabilir. 25 Nisan ve 13 Mayıs aralığı bu anlamda ülke olarak da zorlu durumlarla mücadele etmemizi gerektirebilir. Öfke katsayısı genelde yükselmekle birlikte, özellikle bu hafta, Boğa burçları başta olmak üzere, Oğlaklar, Başaklar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar için oldukça güzel ve verimli bir hafta başlıyor diyebiliriz. Sabit burçlarda bulunan Akrepler, Kovalar ve kısmen Aslanlar ise, genel anlamda Boğa burcundaki gezegen toplanması nedeniyle ufak tefek gerilimler hissedebilirler(25 Nisan ? 13 Mayıs ağırlıklı). Önemli bir durum değil, sadece belli belirsiz gergin hisseden okuyucularımız olursa, bu geçici nedeni bilmeleri için yazdım, o kadar. Yoksa, özellikle bu hafta gelişmeye ve ilerlemeye açığız. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili gelişmeleri yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler gün içinde ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı kontrol atına almak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinizi yaparken veya yöneticinizle olan ilişkilerinizde bir türlü alamadığınızı düşündüğünüz desteğe özellikle sabah saatlerinde yakın olacaksınız. Kişisel sorunlarınız hakkında bile yanınızda olduğunu hissedeceksiniz.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.