Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

24 July 2023 Aslan burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız. Yaratıcı fikirleriniz ve özgür tavırlarınız ile hem karşı cinsi etkileyebilirsiniz, hem de üzerinizde baskı duygusu uyandıran konulara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve bazı korkularınız uyanmış olabilir ancak isteğinizin gücü içinizdeki cesareti yükseltiyor. Böylece korkularınız ile başa çıkabilirsiniz ve daha önce size zor gelen işleri daha kolay yapabilirsiniz. Ayrıca zorluklar ile başa çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor.  

Aslan burcunun bugün genel durumu

Yakınlarınızdan birini ziyarete gitmek için kısa bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Bu kişi sizi, ilgilenmenizin gerekeceği bir gelişmeden haberdar edebilir. Bununla ilgili olarak çevrenizden bazı kişilerle iletişim cihazları üzerinden konuşmalar yapabilirsiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Yoğun bir döneme girebilirsiniz. Bu yoğunluk daha çok iletişim alanında ortaya çıkabilir. Birkaç gün önceden kalmış maddi nitelikli bir konu hakkında, ilerleyen günlerde bazı görüşmelerde bulunabilirsiniz. Yakın iş çevrenizin fikirlerini almanız mümkündür.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında bazı beklemeler, huzursuzluklar yaşanabilir. Öğle sonrasında ise daha özgür ve pozitif yönde hareket edebileceksiniz.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Bazı arkadaşlarınız sizden destek taleplerinde bulunabilir. Bu durum ilişkilerinizi sağlamlaştırabilir. Desteğinizi esirgemeyin, yeri geldiğinde onlar da sizin yanınızda olacaklar.

Aslan Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, iş hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Öğleden sonra hayatınız hareketlenecek. Değişik yerlerde yapacağınız planlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Kişisel gelişiminize önem verdiğiniz bu dönemde, kendinizi geliştirmek için uğraşıyorsunuz. Bu konuyla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz. 23 TEMMUZ 2016 ASLAN BURCU YORUMU