Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

31 July 2023 Aslan burcu yorumu

Bugün beklentilerinizin geriliminden uzaklaşacak ve kendinizi keyifli hissedeceğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Çevre gezilerine çıkabilirsiniz ve karşılaştığınız kişilerden ve mekanlardan etkilenebilirsiniz. Özellikle yeni tasarımlar, farklı dekor ve yaratıcı organizasyonlar ilginizi çekecek. Yeni yerler keşfetmekten keyif alacaksınız ve kendinizi özgür hissedeceksiniz. Daha doğrusu kendinizi özgür hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdikleriniz ile haberleşebilirsiniz ve ilişkilerinizi farklı boyutlara ulaştırabilirsiniz.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Sizi hor görmüş ya da potansiyelinizi küçümsemiş birinden intikam alacaksınız. Sevgilinize daha fazla zaman ayırma isteği duyacaksınız ve onu ilgi odağı yapacaksınız. Ona cömertçe güzel hediyeler vereceksiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Bugün elinizden kayıp gidiyormuş gibi görünen bir durumu kontrol altına almaya çalışırken duygusal ve psişik enerjinizi boşa harcamaya yatkın olacaksınız. Sakin olun. Girişimciler bugün özellikle işletme konusunda çok dikkatli olmalılar. Net bir hareket planı yapmaya ve gözleriniz dört açmaya değer.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ailevi konular da değişiklikler gündeme gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal...

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişkilerinizde geri çekilme isteği görülebilir ve sizin fedakârlık yapmanız gerekebilir. Bu dönemde hayatın anlamını bulma isteğiniz yoğun olacak.