Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

06 August 2023 Aslan burcu yorumu

Duygularınız derinleşmiş olabilir ve karamsar hissederek güne başlayabilirsiniz fakat öğlene doğru haliniz değişecek. Alacağınız bir haber ile canlandığınızı hissedebilirsiniz ve düşüncelerin derinliğinden sıyrılıp çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Farklı çevreler, olaylara sizden daha farklı bakan kişiler ve yabancıların düşüncelerinden etkilenebilirsiniz ve siz de olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Öğleden sonra dikkatinizi evinize veya iş yerinize yöneltebilir ve bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Eşyaların yerini değiştirebilir ve yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Böylece düşüncelerinizi de düzenleyebilirsiniz. Ayrıntı gerektiren işler yapanlar için verimli bir gün.  

Aslan burcunun bugün genel durumu

Bugün arkadaş toplantılarında konu iş hayatı olabilir. Ortamınızda iş hayatında önemli bir konumda bulunan kişiler de yer alabilir ve onlardan bilgi almak ya da kendinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Üst mevkilerdeki kişilerle bağlantı halinde kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İş dünyasındaki kimi gelişmelerle ilgili bilgiler vermeniz, görüş belirtmeniz gerekebilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltınız çok karışık. Gününüz, duygusal isteklerinize bağlı bir şekilde ilerliyor ve değişimlerinize bir anlam veremiyorsunuz. Aynı zaman da gizliliklerin ilgi çekeceği bir gün. Bazı sırlarınızı saklama konusunda oldukça inatçı davranarak, karşınızdaki kişileri şaşırtacaksınız. Olayları abartmadan yaşarsanız, her şey olumlu gelişecek.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün ve yarın, tartışmalar, gerilimler veya beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Olaylara gülerek yaklaşmalı ve ne olursa olsun sakinliğinizi korumalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, kontrolümüz dışında gelişen olaylar nedeniyle biraz zorlanma olasılığımız olan günlerdeyiz. Ancak, bugün Venüs?ün hem olumlu hem de olumsuz açıları sayesinde bir taraftan sorunlarla ve zorluklarla boğuşurken bir taraftan da adeta görünmeyen bir elin devreye girip bizi desteklediğini ve günü güzelleştirdiğini hissedebiliriz. Geçmişe bağlı sorunları tartışmak için güzel günlerde değiliz ya da geçmişle bağlantılı olaylar kendini hatırlatabilir veya sevdiğiniz kişilerle eskiden birlikte yapmaktan keyif aldığınız şeyleri tekrarlayabiliriz. Eski tanıdıklar veya sevgililer gündeme gelebilir. Ylişkiler ve iş birlikleri normalde izlediğinden daha zorlu bir seyir izleyebilir veya maddi konularda daha gerçekçi adımlar atmamız gerektiğinin farkına varabiliriz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün iş hayatınızda kendi sahnenizi yaratmak için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz de keyifli sohbetler yapacağınız fırsatları kaçırmamalısınız. Gün içinde çalışmalarınızla ilgili daha aktif kararlar almak isteyebilirsiniz. Gelecek için alternatif planlar geliştirmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Annenizle ilgili konuları da ihmal etmeyin.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Samimi olmadığınız insanlardan yardım istemeniz gerekebilir ancak hiçbir isteğiniz geri çevrilmeyecek.

Aslan Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Aile hayatınızda zorlanmalara açık bir gün. Kendinizi düşünmeniz, sorumluluklarınızın üzerinize gelmesine ve ailenizdekilere soğuk davranmanıza neden olabilir.