Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

15 August 2023 Aslan burcu yorumu

Yoğun duygular, bilinçaltınızın derinlerinden yükselen istekler ve anneniz ile birlikte geçirdiğiniz vakitleri hatırlatan olaylar duygularınızı harekete geçirecek. Özellikle günün ilk yarısı sizin için yoğun ve hareketli geçecek. Duygusal ve hassas olabilirsiniz ve düşünceler zihninizin derinliklerine inebilir. Ancak bu haliniz uzun sürmeyecek ve durum değiştirici olmayacak. Bu arada arkadaşlarınızı, kardeşlerinizi ve iletişimde bulunduğunuz yakınlarınızı düşünebilirsiniz. Ayrıca size ihtiyacı olan yakınlarınız ve arkadaşlarınız ile ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin sorunlarına yardımcı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınız değişecek.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Gidişatınızı dikkatlice analiz edecekseniz ve önceki hatalarınızı düzeltmeye çalışacaksınız. Bu, beklentilerinize uymayan, ilerleme göstermeyen bir durumu düzeltmenizi sağlayacak. Bir arkadaşınızın partneri, onu küçük düşürmeye çalışacak ve siz de bu sorunu çözme ihtiyacı duyacaksınız.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

İşler pürüzsüz yürüyor. En iyi yanı da iş arkadaşlarınız ve serbest hizmet sağlayıcılarla kurduğunuz ilişkiler. İlk dekantta doğanlar kendileri için çok büyük olan bir işi yüklenebilirler. Başkalarının düşüncelerinden biraz rahatsız olabilirler.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendi isteklerinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediklerinizi, ertelemek zorunda kaldığınız işlerinize ve hobilerinize zaman yaratmak istemeniz mümkün. Yapmış olduğunuz işlerinizi farklı gruplara girerek tanıtabilirsiniz. Bu durum sizin için hem keyifli zaman geçirmenize, hem de karlı bir gün olmasına olanak tanır.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün yakın çevre alanlarınız devrede olacak. İletişim halinde olacaklarınızla konuşmalarınızı hızlandırabilir ve planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Düşünceleriniz gün içinde hızlı değişebilir, bazı krizleri kendiniz yaratabilirsiniz.