Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

15 November 2023 Aslan burcu yorumu

Sabah kendinizi güçlü ve iyi hissederek uyanacaksınız. Gün içinde duyduklarınızı ciddiye alıp hemen tepki göstermeyin. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırın. Yanlış anlamış olabilirsiniz. Tartışma ortamlarından uzak durun ve iddiacı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Özellikle çocuklar veya kardeşleriniz ile ilgili ortaya çıkan ani olaylar kafanızı karıştırabilir. Ayrıca iş arkadaşlarınız ve komşularınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmemeye özen gösterin. İletişim trafiğinde bazı aksaklıklar olabilir fakat çözümleyici davranacaksınız.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Hayat dolu, yaratıcı olacaksınız ve iç uyumunuzu değiştirebilecek karışık bir görev karşısında harika bir çözüm bulacaksınız. Bir arkadaşınızla buluşmaya gideceksiniz ve gayriihtiyari, sevgilinizi bir başkasıyla konuşurken göreceksiniz. Bu sizi kızdıracak ve kıskançlık duyacaksınız.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

İkna olmadığınız durumlardan kaçının. Yıldızlar işinizi engelleyebilir. Her şeyi riske atmayın ve karar alırken sakince alın. Üçüncü dekantta doğanlara, özellikle de kamu sektöründe çalışanlara müjdeli haberler geliyor. Kartlarınızı elinizden geldiğince iyi oynayın.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Yeni haberler duyabilirsiniz.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu ani tartışmalar, son sözü söyleme ihtiyacı gerginliklere yol açabilir. Eş ya da partnerin sağlık konuları sizi meşgul edebilir. Nezaket ve dengeyi korumak önemli.