Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

17 November 2023 Aslan burcu yorumu

Fiziksel enerji ve dayanıklılığınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz... Ancak kendinizi çok fazla zorlamasanız iyi olacak. Fiziksel güç gerektiren işler, spor faaliyetleri ve çeşitli yolculuklar yaşam enerjinizi yükseltecek. Sevdiğiniz ile aranızdaki sorunları üstelemeyin ve biraz anlayışlı davranın. Beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve geriliminizi sevdiklerinize yansıtmasanız iyi olacak. Parasal konulara yönelik hırslı bir tavır içinde bulunmayın. Gergin ve öfkeli olabilirsiniz. Enerji fazlanızı boşaltmak için ev veya ofisinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu arada dışarı çıkmak ve ortam değiştirmek sizi rahatlatabilir. Fakat kendi içinize dönüp,kendinizi keşfetmek isteyebilirsiniz. Özgür kişiler ve yeni keşifler ilginizi çekecek.

Aslan burcunun bugün genel durumu

İş yerinizdeki bir rakibinizle ilgili farklı hislere kapılacaksınız. Sevdiğiniz bir kişiye yardımcı olmaktan kaçınacaksınız; inatçılıklarından dolayı alınacak ve sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için onları yalnız bırakmak isteyeceksiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Kendinizi yaptığınız işten bıkmış hissedebilirsiniz; yeni açılımlar ve sayfayı çevirip yeni şaşırtıcı patikalara doğru ilerlemek için mükemmel bir gün. Kendi işinizde çalışıyorsanız aktivitenizle dair her tür idari, mali ve sigortayla ilgili konuyu düzenleyip kontrol altında tutmaya çalışın.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Hasizlik, yönsüzlük yoğunlaşabilir. Gün boyu duygusal yoğunluğa neden olacak olaylar yaşanabilir. Öğleden sonrayı dinlenerek geçirmek faydalı olur. Etrafınızdakilere itici ve kaba davranmaktan kaçının.