Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

05 December 2023 Aslan burcu yorumu

Güne heyecanlı başlayacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştirmek için düşüncelerinizi ve duygularınızı değiştireceksiniz. Bugün daha iyimser ve yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz ve çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Yabancı ülkeler, büyük organizasyonlar ve ciddi işler yapmak için kuvvetli arzularınız var. Ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Yapmak istediklerinizi ertelemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Gecikmeler yüzünden baskı hissediyor olabilirsiniz ancak olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, bu durumun da fırsat olduğunu anlayacaksınız. Bugün arkadaşlarınız ile buluşabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Yeni gelişmeler kaydedeceksiniz ve elinize geçen imkanları değerlendireceksiniz. Harcamalarınızı azaltın ve yatırım yapın. Yeni biriyle tanışacaksınız ve bu sayede bu dönem heyecanlı ve tutkulu geçecek. Kendiniz olmaya çalışın ve hiçbir şeyi abartmayın.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Çok yüksek hedefler belirlemek için şu anda doğru bir zaman değil; yıldızlar olumlu değil. Bu günü durup son zamanlarda olanları düşünmek için kullanın. Eğer bir girişimi iseniz zorlu hedefinize ulaşabilmek için tüm liderlik niteliklerinizi göstereceksiniz. Yıldızlar girişiminize yardımcı olacak.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ailevi konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili konuları çözmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı defterleri kapamak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra değişim yaşayacağınız olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Ailevi konularda geçmiş hesaplaşmalar söz konusu. Detayda boğulmadan bütünü görmek çok önemli. İlişkilerde gerginlik olursa kalıcı kırgınlık yaşamamak için hoşgörülü davranmak gerekli.