Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

10 January 2024 Aslan burcu yorumu

İlginç gelişmelerle karşılaştığınız bir dönem. Bugün alacağınız haberler bilinçaltınızı uyandıracak ve eski günlerin özlemini duyacaksınız. Eski günleri anarken kendi davranışlarınızı hatırlayacak ve o zamandan bugüne kadar ne kadar değişmiş olduğunuzu anlayacaksınız. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi duyabilir, yaratıcılık gerektiren alanlara yönelebilirsiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve girişimde bulunmak için kuvvetli arzular duymaya başlıyorsunuz. Bu arada gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir ve fikirleriniz değişebilir. Fakat düşüncelerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyacaksınız ve ikna edici olacaksınız.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Unutkanlaşacaksınız, önemli randevuları hatırlamaya ve belki de randevularınızın notunu tutmaya çalışın. Bu dönemi mümkün oldukça sevdiğinize, onun hakkında ne düşündüğünüzü açıkça söyleyerek geçirmeye bakın. Tabii bu yaparken, onu alındıracak sözler söyleyecek kadar ileri gitmeyin.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Ayaklarınızı gerçekliğe sıkı sıkı basın. Yeterince dikkatle dinlenmediğiniz hissine kapılacaksınız. Sabırlı olun. İlk dekantta doğanlar oturup sonuç almayı beklememeliler, çünkü bu sonuçlar harcayacakları çabaya bağlı olacak.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi güçlendirecektir. Finansal konularınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar var. İlişkinizde keyifsiz zamanlar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu hayallerle gerçekler uyuşmayabilir. Romantik konularda hassasiyetler, yatırım işlerinde risk barındıran koşullar oluşabilir. Kafa karışıklığı yönsüzlük duygusu artsa da üretim içinde olmaktan vazgeçmeyin. Disiplini zorunlu kılan olaylar yaşanabilir. Vücüdunuz yorgun düşebilir, ani rahatsızlıklar olası.