Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

30 January 2024 Aslan burcu yorumu

Duygularınız yoğun olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Bu arada hırslı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Ciddiye aldığınız konuların zorlayıcı baskısını hissedebilirsiniz fakat disiplinli ve kararlı tavrınız, büyüklerinizi etkileyecek. Günün ilerleyen saatlerinde ilginç gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Farklı projeler yapabilir ve ilginç davetlere gidebilirsiniz. Katılacağınız davet ve toplantılarda karşılaşacağınız kişilerden etkilenebilir ve kendinizi özgür hissedebilirsiniz. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilir ve kararsızlık hissedebilirsiniz.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Yakınlarınızdan birini ziyarete gitmek için kısa bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Bu kişi sizi, ilgilenmenizin gerekeceği bir gelişmeden haberdar edebilir. Bununla ilgili olarak çevrenizden bazı kişilerle iletişim cihazları üzerinden konuşmalar yapabilirsiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Yoğun bir döneme girebilirsiniz. Bu yoğunluk daha çok iletişim alanında ortaya çıkabilir. Birkaç gün önceden kalmış maddi nitelikli bir konu hakkında, ilerleyen günlerde bazı görüşmelerde bulunabilirsiniz. Yakın iş çevrenizin fikirlerini almanız mümkündür.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde diğerlerini beklemeden, diğerlerini düşünmeden ya da birlikte hareket etme özelliğinizi bir kenara bırakarak, bir an önce harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir alışverişlerinin ve bilgi paylaşımlarının ya da arayışlarının yoğun olabileceği bir gündeyiz. Ancak, Venüs ve Satürn arasındaki olumsuz açı, özellikle günün ilk yarısını ikili ilişkiler açısından zorlaştırabilir, şansızlıklar söz konusu olabilir, gergin diyaloglardan kaçınmak için sakinliğimizi korumamızda fayda var. Satürn etkisi, yüzümüze çarpan gerçeklerle daldığımız hayallerden uyanmamız anlamına gelebilir. Ancak, Mars ve Pluton arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, öğle sonrası saatlerde işlerimizi halletmemiz, engelleri ortadan kaldırmamız daha kolay olabilir. Planlarımızı devreye sokabileceğimiz, girişimlerde bulunabileceğimiz güç ve cesarette olacağız. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecekle ilgili beklentileriniz üzerinde duracağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde daha kolay risk alabileceğiniz zamanlar var. Beklentilerinizde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için imkanları değerlendirmeye bakın. İş hayatınızda destek alabileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz, bu durum sizi rahatlatacaktır.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İnatçı yönlerinizi daha da, belirginleştirecek konular üzerinde yoğunlaşmaktan kendinizi kurtaramıyorsunuz. Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Riskli denilebilecek maddi işlere, ilişkilere hiç girişmeyin bugün. Çok büyük beklentiler içinde yaptığınız bazı hamleler umut ettiğiniz kadar getiri vermeyebilir. Akıl verenlerin aldığı risk kendilerini de yanıltacak.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.