Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

03 February 2024 Aslan burcu yorumu

Güne heyecanlı ve istekli başlayacaksınız. Bazı karışıklıklar ile başa çıkmanız gerekebilir veya isteklerinizi gerçekleştirmek için çok fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Olaylara bakış açınızın değişmiş olduğunu anlayabilirsiniz ve daha pratik bir tavır içine girebilirsiniz. Daha önce sizi endişelendiren veya korkutan her ne var ise, artık farklı hissettiğinizi anlayacaksınız ve daha pratik bir tavır içinde olacaksınız. Kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz ve böylece daha rahat davranabilirsiniz ve çalışmalarınızda başarılı olabilirsiniz.
 

Aslan burcunun bugün genel durumu

Bugün dış etkenlerin müdahalesinden uzak olabilirsiniz. Sizi programınız dışına çıkartacak sürprizlerle karşılaşmanız pek mümkün değil. Ne yapmayı planladıysanız onunla ilgileneceksiniz. Eğlence isteğinizi dizginleyin yeter.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Bugün dış etkenlerin müdahalesinden uzak olabilirsiniz. Sizi programınız dışına çıkartacak sürprizlerle karşılaşmanız pek mümkün değil. Ne yapmayı planladıysanız onunla ilgileneceksiniz. Eğlence isteğinizi dizginleyin yeter.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Biraz hassas ya da gergin hissedebileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir. Şimdilik olayları akışa bırakmak daha doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda adımlar atmak isteyeceğiniz zamanlar var. İlişkilerinizde duygusal abartıdan kaçınmaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilere karşı sabırlı davranmanız gerekebilir. Fikir çatışmalarına girmemeye dikkat etmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde yeni fikirlere daha açık olabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınız yeniden gözden geçirmelisiniz. Bir çok sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız sıkılacaktır. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor. Kendinizi hiç kimse ile kıyaslamak istemiyorsunuz Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etme ve görüşlerinizi dile getirip savunma ihtiyacınız fazla. Muhalefet eden insanlara karşı susup oturmak niyetinde değilsiniz. Ancak böyle bir zıtlaşma durumunda yanlış anlaşılacak cümleler kurma riskiniz var.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.