Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

05 February 2024 Aslan burcu yorumu

Sevgili Aslan, Mars’ın etkisindesin cesaretin ve kendini beğenmişliğin bugün sorun yaratmasın. Çeşitli duygularla dolusun ve önemli kararlar vermek durumundasın. Kendi zekana güvenerek hareket edersen başarı senindir kimseyle zıtlaşmamalısın. En beğenilen huyun sorumluluk duygun ve ileri görüşlü olmandır. Koru bunları. Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle, iş ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

Kariyer

Çevrenizdeki insanları idealize etme eğilimine girmemeniz gereken bir gündesiniz. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve çok fazla şey beklemeyin. Kişileri baştan değerlendirmek için uygun bir günde değilsiniz.

Genel Yorum

Özel ilişkilerinizde yaşadıklarınızı inceleyip gelişmeleri ve nedenlerini tam olarak tanımlamak isteyebilirsiniz. Sorunları çözmek için bir kararlılık içine girmeniz de ana konular arasında yer alabilir.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstediğiniz şeyleri istediğiniz şekilde elde etme şansını bulabileceğiniz günlerdesiniz. Dolayısıyla, odaklanın. Bu ay, aşk hayatınızdaki kişiler veya eski aşklarınız ön planda. Planlarınıza mutlaka önem verdiğiniz bu kişileri de eklemek istiyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Cüzdanınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda detaylara inmekten çekinmeyeceğiniz zamanlar olabilir. Başkalarından alacağınız destekler var. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Öğle saatlerinde kendinizi biraz sıkıntıda hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var. Fakat sizin özgürlük duygularınız çok yoğun ve baskıcı davranışlarından nefret ediyorsunuz. Çevrenizle çatışmamaya özen gösterin.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Emek verilmiş bir çalışmanın karşılığını maddi ya da manevi anlamda almak en büyük beklentiniz. Ancak size göre çok değerli olan bir çalışmayı oyun veya eğlencelik bir şey gibi görenler canınızı sıkabilir bugün. Rağbet etmeyin.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.